2017-10-30
最近好朋友股票賺左好多錢, 所以話帶我食好d...佢suggest 話食尖沙咀間鮨一, 所以一早book 左位.今日去到已經有勁多人排隊, 都係walk in...好彩book定, 只係等左around 10分鐘.我地揀左鮨一salad, 千層海膽飯、辣酒煮蜆、粒貝、喜知次.鮨一salad係招牌沙律,中間有粒大大既番茄,而沙律入面材料豐富,有唔同品種角切魚生、蟹籽等!粒貝非常冰鮮、爽滑,食得出鮮味,正!辣酒煮蜆呢個都唔錯,蜆肉勁多,而且又大粒,仲有蘿蔔食,蘿蔔吸收哂辣酒既味道,食落好特別~千層海膽飯黎呢度必試,睇住師傅一層一層將海膽鋪上去,好鮮美,色澤又光鮮!!喜知次肉質細緻,味道濃郁不膩,交織出鮮甜清爽既美味享受 =] OVERALL 服務都唔錯, 環境都OK. 價錢貴左少少. 不過一餐半餐冇所謂LA =]
粒貝非常冰鮮、爽滑,食得出鮮味,正!