2022-06-09 443 瀏覽
喺觀塘做完野老細話帶我食自助餐😁嘩!好大好靚仲好舒服呀😍😍😍原來係半助餐即係主菜加半自助餐,嘩!個半自助餐有好多嘢食選擇架 (沙律吧🥗、海鮮吧🦐🦀、甜品🍰、飲品🍺、雪糕🍦最重要既係佢嗰主菜😋😋今晚係鋸扒好正呀🎊首先緊係飲湯同串燒前菜先喇😋😋今日個湯係🧀芝士蟹肉🦀西蘭花🥦忌廉湯同蒜蓉香草麵包,個湯好香西蘭花味好濃如creamy好好飲呀👍👍配埋脆卜卜嘅蒜蓉香草麵包好香香草味yummy💯再食串燒生蠔🦪好juicy呀、 和牛薄薄地好惹味、燒豬肉佢個皮好脆好入味、活海蝦🦐好甜呀、 大蜆好正好多肉、 多春魚好惹㕲 、 雞肉串👍燒菠蘿好清甜,淨食串燒都飽啦💯歐陸式主菜美國斧頭豬扒🍖配玉米糕伴蘋果蓉黑醋醬,豬扒勁厚勁大塊,配埋醬汁咬落好juicy好有口感👍👍澳洲肉眼扒🥩8安士配野菌汁👍👍老細食晒,就知一定好好味,煮出啱啱好5成熟而且肉汁好濃好鮮味,入口即溶個種感覺超爽💯甜品🍦有好多,但巳經飽到只可以食雪糕咋😅movenpick雪糕真係名不虛傳👍👍真係超級好味呀💯💯下次要食齊哂所有甜品😍😍😍2小時半自助餐食物仲超豐富架💯燒烤區:即燒生蠔、 鮑魚、 和牛、活海蝦、 鮑魚、 聖子 、貴妃蚌,黃金蚌、 扇貝

歐陸式主菜

2小時半自助餐食物仲超豐富架💯
燒烤區:
即燒生蠔、 鮑魚、 和牛、活海蝦、 鮑魚、 聖子 、貴妃蚌,黃金蚌、 扇貝 、帶子、 大蜆、 多春魚 、秋刀魚、豬肉串、 牛肉串 、羊肉串、 雞肉串及多款蔬菜串)

沙律吧同餐湯、海鮮同甜品
冰鎮海鮮有凍蟹 、皇冠螺、 青口、 凍海蝦、蛋糕、布甸、豆腐花、 乳酪、啫喱,仲有任食movenpick ice cream雪糕添

暢飲區
任飲多款細支裝汽水、健康飲品、咖啡及茶、日本麥啤酒,另紅白酒2小時任飲每位$98+10%

Give Me 5
地址:觀塘鴻圖道90號五樓全層