朋友嚟過幾次,我就第一次嚟,一入到去真係好似去咗日本咁,係傳統居酒屋嘅設計😍 一行4人,仲安排咗我地坐卡位,要除鞋坐入去果款~好有特色🤣 成間居酒屋都係比清酒酒樽圍住,你想飲咩清酒都有😙冇飲開清酒,冇心水唔緊要,可以叫清酒師發辦~米味果香甜啲濃啲都會滿足到你🤭我地飲咗2 round,分別要求果香同米味,都啱我地心水!今次都食咗幾多野,串燒食下食下就唔覺嗌咗好多,揀啲嚟講✨雞皮餃子啱啱炸起好脆,皮夠薄,油脂豐富海膽醬吉列蠔好正 如果平啲可以食半打!吉列蠔炸得一啲都唔乾,海膽醬好creamy好鮮甜鮟鱇魚肝多士 多士夠脆,略嫌鮟鱇魚肝唔夠香冇鴨肝咁重油脂味,但好處係唔會漏吉列黑豚芝士竹輪卷唔係幾食到黑豚肉,淨係食到一層炸粉同芝士,最特別係佢個醬都有竹輪嘅樣🤣照燒安格斯肉眼煎完加上照燒汁就變咗日式牛扒🤣好薄,肉質唔鞋,夠juicy,仲幫我地切好勁方便雞腎、雞心、牛舌牛舌世一,好彈牙!唔會好韌!雞心雞腎都係正常串燒,唔會燒到乾爭爭,唔會太濃味味噌飯團表面燒到飯焦,入面仲係好軟熟,加埋鹹鹹地嘅味噌醬同紫菜,perfect!臨走仲有幾個coins玩夾扭蛋抽coupon🤣個夾都幾實架,夾公仔高手快啲嚟

我地飲咗2 round,分別要求果香同米味,都啱我地心水!

今次都食咗幾多野,串燒食下食下就唔覺嗌咗好多,揀啲嚟講✨

雞皮餃子
啱啱炸起好脆,皮夠薄,油脂豐富

海膽醬吉列蠔

鮟鱇魚肝多士

吉列黑豚芝士竹輪卷

照燒安格斯肉眼
煎完加上照燒汁就變咗日式牛扒🤣
好薄,肉質唔鞋,夠juicy,仲幫我地切好勁方便

雞腎、雞心、牛舌
牛舌世一,好彈牙!唔會好韌!
雞心雞腎都係正常串燒,唔會燒到乾爭爭,唔會太濃味

味噌飯團

臨走仲有幾個coins玩夾扭蛋抽coupon🤣個夾都幾實架,夾公仔高手快啲嚟挑戰!🧸
一定會再度回訪嘅高質居酒屋✨