2023-03-23 248 瀏覽
甘岩黎到灣仔,之前見到佢地蛋撻外形甘吸引,就緊係要黎試下啦😍😍,我係星期六1點半左有到,一黎到先到已經賣曬,嚇死我!好彩問一問之下原來15分鐘之後就有,係附近行左5分鐘之後就行左番去等,點知就岩岩好新鮮出爐😍😍😍好彩有行番番去hahah一出爐已經好香蛋味!果然同相一樣好高身,望落去仲焗得好靚,蛋撻就16蚊一個,蛋撻界黎講價錢都係中上,佢係曲奇底,食落去唔油,都唔會散開,重奶味,入面既蛋漿都好挺身,食落唔係好甜,如果食平時既蛋撻唔夠候既話,尼個一定可以幫到你😳😳見到佢出一次爐都唔係出好多個蛋撻,應該每次都好快賣曬,如果見到賣曬就可能要等下一round,同埋佢地既德式檸檬撻都好似幾出名甘,可惜去到都賣曬🫣🫣,佢地仲有賣其他餅,例如有老婆餅同曲奇餅,仲有古早味蛋糕😋😋