2024-05-13 56 瀏覽
🎈想靜靜地食餐飯同朋友傾下計👯‍♀️呢間餐廳都係一個唔錯嘅選擇🍴🎏餐廳裝修走型格路線😍好鍾意佢有一個半開放嘅窗🪟感覺都會好休閒好唔錯呀👍🐮美國頂級封門柳 $248🌈呢個頂級封門柳無得彈呀🈵質感好軟腍❤️牛肉味重🐃啱曬鍾意牛肉味濃嘅我地呀😍牛肉上嗰陣時係半熟🔥我哋只要輕輕烤多兩下就食嚕💯封門柳仲會跟埋牛油同埋蒜蓉✅加埋牛油同埋蒜蓉落去🔥令個封門柳更加之香口惹味喔🥳食到最後可以將啲意粉同埋醬汁一齊放埋落去個熱板上邊炒兩下食👩‍🍳正呀喂🥳🍕燒烤醬烤雞酸種薄餅 $168🌈呢個薄餅係用酸種麵包做🥖好有誠意💯薄餅咬落口煙煙韌韌好軟熟✅加埋嫩滑嘅雞肉同埋佢好惹味嘅燒烤醬😍上邊仲有一片青瓜添🥒食落口一啲都唔漏😋好味到我哋兩個人邊傾邊食😝好快就已經食曬😂🥗煙三文魚羽衣甘藍雜菜沙律 $98🌈呢個沙律裏面嘅煙三文魚厚度應該係我暫時食過最厚身嘅💯咬落口勁有口感✅閂埋新鮮嘅羽衣甘藍做沙律😋夠晒Fresh呀❤️🍹柚子檸檬梳打 $38🌈 +$10 升級至大大杯嘅柚子檸檬梳打上枱嗰陣見到佢咁大杯😜真係話「嘩」一聲😛味道唔甜又清新❤️好抵飲🥳🫖洋甘菊花草茶 $22🌈呢個洋甘菊花草茶一啖入口❤️充滿住悠然芳香嘅味道👅令人精神為之一

🐮美國頂級封門柳 $248

🍕燒烤醬烤雞酸種薄餅 $168

🥗煙三文魚羽衣甘藍雜菜沙律 $98

🍹柚子檸檬梳打 $38

🫖洋甘菊花草茶 $22

🌈呢個洋甘菊花草茶一啖入口❤️充滿住悠然芳香嘅味道👅令人精神為之一振呀✅係一個好適合夜晚飲嘅花茶🌸