The Market

2022-05-09 3042 瀏覽
聽講呢度嘅buffet 好難book, 事實亦都係book咗好耐先食到。所以去之前係好大期望,但可能真係期望太大,係有啲失望。首先食物嘅款式真係唔算多,但望落就唔錯嘅。.凍盤 - 有龍蝦、長腳蟹、蝦等,質素都唔差,新鮮鮮甜而生蠔係法國蠔,唔算勁重海水味,都係幾鮮甜!刺身 - 質素幾高,帶子係超大粒厚切,非常有口感甜蝦好多膏,吞拿魚雖然唔係拖羅嗰啲,但冇根。整體新鮮唔腥熱盤 - 推介牛小排!正到不得了!入口即溶,唔會韌又好有牛味!而鵝肝唔係即煎,所以凍晒又硬唔太好味甜品 - 主打榴連,推介榴連奶凍,榴連迷一定會超鐘意!果蓉又香濃又滑,食落好似爽啖榴連入口咁。另一樣一定唔可以錯過Godiva雪糕!回本之選.雖然整體黎講都好好味,但我覺得八百幾蚊一個太貴,始終款唔算太多。
凍盤 - 有龍蝦、長腳蟹、蝦等,質素都唔差,新鮮鮮甜
而生蠔係法國蠔,唔算勁重海水味,都係幾鮮甜!
刺身 - 質素幾高,帶子係超大粒厚切,非常有口感
甜蝦好多膏,吞拿魚雖然唔係拖羅嗰啲,但冇根。整體新鮮唔腥

2022-05-04