2023-04-29 92 瀏覽
Set dinner for two $448 Starter - 拖羅牛油果薯筒管用薄脆卷包住拖羅, 牛油果同埋三文魚子 精緻 好味- 法式焗蟹肉配瑤柱多蟹肉 真材實料😋 Soup - 椰菜花湯 blend咗椰菜花碎 口感好好 咸味剛好 又唔會多cream 配麵包 想講個牛油花好靚 食落好輕盈 有驚喜 搽係暖嘅麵包上 再點湯食😋 Main course 可以揀pasta + pizza- 虎蝦龍蝦汁意粉 龍蝦汁唔會太咸亦唔滯 虎蝦大隻 煎得好香 意粉軟硬度岩岩好 味道唔錯+$120 有protein 😀招牌三黃雞配黑松露菌汁雞係超級嫩滑 連雞胸都係好滑好出色 同個汁好夾 仲有好多片黑松露 真材實料!! Dessert 當晚有brownie & tiramisu 味道正常 總括平時唔會係觀塘食西餐 但呢間我覺得係值得試 Set dinner 幾高質 可以試得多野豐富啲佢份量唔算大 但勝在味道好又精緻 欣賞廚師嘅用心 另外 侍應會睇住我地食完一個course 先上另一個course 👍🏼 環境都好寬敞 裝修幾靚 sofa 好franc franc😆
Set dinner for two $448
Starter
- 拖羅牛油果薯筒管
用薄脆卷包住拖羅, 牛油果同埋三文魚子 精緻 好味

- 法式焗蟹肉配瑤柱
多蟹肉 真材實料😋