2021-07-28
🍔120g Classic Beef Burger($105)漢堡即叫即做,包好軟熟,餡豐富,有中味車打芝士🧀、酸瓜🥒、生菜🥗、蕃茄🍅、牛肉🍔。塊牛肉好正,牛味十足,好juicy😋 ,唔會「乾憎憎」。芝士味濃,蕃茄新鮮,酸瓜醃漬剛好,平時唔中意食MCDONALD既酸瓜,但呢間好好味,味道少少酸甜👍🏻🍟🥛 Snack & Drinks(+$18)Combo Up (Fries/Potato Wedges/Tomato & Cheese Salad/ Chicken Karage/Soft Drink/Coffee /Tea)最後揀左 Frieswith Chedoar Cheese 🧀 Cheese係分開用盒上,唔怕腍哂☺️飲品最後揀左Chocolate Ice-cream Milk Shake (extra $25)好好飲😋食完整個SET 都唔會太膩的感覺,好味的BURGER,推介!!
120g Classic Beef Burger
塊牛肉好正,牛味十足,好juicy😋 ,唔會「乾憎憎」。
🍟🥛 Snack & Drinks(+$18)
Combo Up
Cheese係分開用盒上,唔怕腍哂☺️
好好飲😋