2016-07-25
同大學同學去佐觀塘游泳池游水,游到9點鐘。想去apm食飯,即刻openrice一下apm有咩好食,見到呢間日本餐廳好多好評,所以決定黎呢到用餐。黎到apm 4樓呢間日本餐廳,門外有好幾個人,要等幾張檯。等佐10分鐘,終於入得。入到去全部檯住滿哂人@@"" 好似好受歡迎咁。牛肉石頭燒飯 $ 75 --> 好香牛肉味 ,飯煮得好鬆軟,份量適中。 鮮帶子$120 --> 有四舊帶子,好鮮甜無雪味。 食完好想再encore因為份量太, 但太貴><喬麥麵$50 -->麵質好爽口彈牙,配埋甜豉油一齊食簡直正到爆!豚平關西燒$55--> 好香口,佢用佐特別既醬汁去整。一放入口,散發陣陣既燒汁味道 ,又係食到停唔到口! 食物: 四款食物都好高水準 !! 9/10環境: 燈光幾間幾有格調 好有日本居酒屋既感覺,地下好乾淨,坐位好舒服。 8/10唔怪得好評咁多,食過真係覺得好正!值得推介!
入到去全部檯住滿哂人@@"" 好似好受歡迎咁。
食物: 四款食物都好高水準 !! 9/10
唔怪得好評咁多,食過真係覺得好正!值得推介!