2019-06-06 72 瀏覽
上星期六,相約左一個好知己去銅鑼灣食串燒我一間期待已久嘅餐廳因為聽朋友講呢間餐廳嘅串燒好出名,我二話不說沖左入去食,我入到去環境好優美燈光稍為暗左少少,座位之間都幾闊落而且也有吧枱設置幾舒服。我我地點左幾款小食試吓,分別有雞軟骨,黑松露帶子,軟殼蟹沙律,和牛炒飯,一口和牛,仲有白線,我最喜愛嘅銀雪魚,幾款小食都笑得恰到好處的而且加埋秘製醬汁點都好野未啊,個人喜歡就係個炒飯因為炒得好有鑊氣飯與飯之間粒粒分明足夠兩個人份量食嘅,飲品個方面我地點左巨風梳打提子,仲有熱情梳打水,味道偏甜但可以接受啊而且呢度嘅服務都好好啲嘢都為你介紹送到嘅名稱而且走嘅時候亦都會為你介紹通道喺邊度非常方便。
2019-05-29