2024-04-02 125 瀏覽
餐牌超多野食!前菜有8款,加兩款醬汁😍水冷麵麵條彈牙有嚼勁,配上涼爽的醬汁,夏天吃真是消暑又開胃,上面的配料有醃蘿蔔、青瓜絲、雪梨條,增添了清爽的口感,味道更有層次!食咗一啖,整個人都感覺涼快舒爽,好岩而家呢個天氣食海鮮蠔餅好足料,外皮煎得酥脆金黃,一口咬下去,裡面淡淡都係蠔仔,鮮嫩多汁,鮮甜彈牙,加上特製嘅醬汁,更加惹味🤤🤤呢度仲可以燒肉!牛舌肉質細嫩,口感滑嫩有嚼勁。牛舌的味道鮮美,帶著淡淡的牛肉香氣,讓人回味無窮。簡單的燒烤保留了牛舌的原汁原味,沒有腥味。再沾上一點鹽巴,更能突顯牛舌的鮮甜特級雪花牛肉牛肉的紋路清晰美麗,令人讚嘆。入口後,牛肉的鮮甜味道迅速彌漫,讓人陶醉其中。咀嚼時,肉的纖維非常細膩,外層微焦帶著微微的炭烤香氣,內部保持了肉汁的豐潤,再蘸點特製醬汁,能中和肉的油膩感
餐牌超多野食!

前菜有8款,加兩款醬汁😍

水冷麵

海鮮蠔餅

呢度仲可以燒肉!

牛舌

特級雪花牛肉