2021-04-17 102 瀏覽
同朋友一齊去尖沙咀食飯,趁疫情比較緩和!大家個心都安樂啲!安心出行去到一間專食韓燒嘅餐廳,坐滿人就信心爆棚!知道一定好食。在尖沙咀棉登徑既牛魔幾有 feel. 坐得幾舒服,店員都幾nice! menu選擇都幾多,但價錢都算合理!全天然豚肉五花腩,非常肥美,肥膏和肉既比例幾好,食完唔會有油膩既感覺!肉質夠嫩!再將生菜捲起一齊食!更有層次感,有清爽清新感。美國prime牛肋骨,上台前已經調味過,所以燒既時候要多加留意,如果唔係就會比較易燶!店員親自示範燒出最正既質感!果然係有分別!店員燒得非常純熟,技巧了得!牛肋骨肉夠香又夠牛味!品質非常高!198有2大塊呢個質數,相當抵食!泡菜豚肉 煎餅,即叫即整,餅底都幾香脆!內層既餡料都幾豐富,好好味!整體價錢,service都幾好,所以絕對食得過。

menu選擇都幾多,但價錢都算合理!

再將生菜捲起一齊食!更有層次感,有清爽清新感。

整體價錢,service都幾好,所以絕對食得過。