餐廳: 銀座炎蔵燒肉
資訊:

2023-10-28 31 瀏覽
《銀座炎蔵燒肉》係一間食物水準高嘅燒肉店,味道真係一流!首先,小食我哋叫咗燒味淋魚乾,自己喺個爐燒,魚乾燒完再剪成一條條慢慢食😋另外叫咗炸甜蝦,蝦肉脆口,係唔錯嘅佐酒小食!炎蔵和牛「極致」4點拼盤,真係一個肉食愛好者嘅天堂!拼盤上有上等嘅和牛肉,每一塊都肥瘦均勻,肉質鮮嫩。牛味濃郁,好味😋如果你鍾意牛舌,可以試下佢地嘅厚切上等牛舌芯。牛舌肉厚切有口感又爽口!海鮮三味包括帆立貝、蝦🦐及魷魚🦑。帆立貝鮮味;蝦夠新鮮爽口;魷魚燒完味道好香。飯叫咗我鍾意嘅紫菜飯。飲品叫咗柳橙梳打,一杯清爽又開胃嘅飲品,柳橙味道濃郁,氣泡細緻,真係好解渴!

《銀座炎蔵燒肉》係一間食物水準高嘅燒肉店,味道真係一流!

另外叫咗炸甜蝦,蝦肉脆口,係唔錯嘅佐酒小食!