2022-05-07 251 瀏覽
🍔高質漢堡 x 肉丸意粉🍝推介指數 ❤️❤️❤️❤️❣️晚夜堂食解禁,唔知大家有冇報復式狂食?第一餐食咗咩呢?我就相約中環朋友去上環食漢堡🥳鄰近中遠大廈,店舖黃色牆色好搶眼,店內裝潢感覺casual,主打漢堡及意粉。人均約一百蚊就有主食、小食同飲品,份量足夠又好味~推介❣️🧀經典牛肉芝士 HKD72 - 新鮮熱焫打開包裝都聞到香噴噴,麵包鬆軟、厚厚牛肉漢堡牛味濃郁又juicy,配埋車打芝士更滋味~🍝意式肉丸意粉 HKD72 - 外觀比較普通,食落肉丸味道濃厚,意粉掛滿香草汁,有驚喜喎😋🆙 升級套餐 - 小食 & 飲品+HKD26@🍟特式薯角 - 點選黑松露蛋黃醬薯角,醬汁大方夠哂份量,薯角炸脆啲更好~ (我真係好鍾意熱氣嘢😂😂🐥日式炸雞 - 4件炸雞外脆內嫩🥤汽水 - 罐裝汽水夠凍且選擇唔少🌟半自助式,點選食物之後返埋位,店員會送餐啦~店員態度有禮☺️.··🚪 La Casa Burger & Pasta 🪑上環文咸東街2號地舖
🍔高質漢堡 x 肉丸意粉🍝
推介指數 ❤️❤️❤️❤️❣️