2025-04-29
觀塘情調法國餐,環境優雅、感覺舒適~禮拜五既有live band 表演,更加浪漫飲品買一送一,惠顧滿$100仲可獲幸運輪盤抽獎贏取"Labubu公仔“及其他獎品 今次揀咗二人晚餐$788有七折!✨前菜:煙三文魚蜜桃沙律清新開胃 接著有雜菜湯配軟熟小餐包✨蘑菇湯香濃菇味仲有磨菇粒,夠熱而飲落唔會滯~配上軟熟餐包,內有香草子,食落好好味😋✨蜜糖芥末焗比目魚扒好大塊魚肉!超級鮮嫩入口即化,表面金黃酥脆,醬汁係蜜糖芥末白汁~搭配嫩蘆筍紅蘿蔔,口感更豐富✨西班牙火腿芝士蘑菇薄餅大推❤️餅底烤得香脆又薄,配料豐富、芝士夠多,芝士奶香配火腿鹹香真係好好味~✨甜品:原隻鮮果雪葩、焦糖蘋果芝士蛋糕用乾冰上真係充滿儀式感😍雪葩真係好打卡able!蛋糕有一層蘋果蓉同mosses,增加了層次和口感,整體都不會太甜✨LE MONDE COLDA椰汁沙冰,飲落似椰汁西米露
今次揀咗二人晚餐$788有七折!
✨前菜:煙三文魚蜜桃沙律
清新開胃 接著有雜菜湯配軟熟小餐
包
✨蘑菇湯
✨蜜糖芥末焗比目魚扒
✨西班牙火腿芝士蘑菇薄餅
✨甜品:原隻鮮果雪葩、焦糖蘋果芝士蛋糕
✨LE MONDE COLDA
椰汁沙冰,飲落似椰汁西米露