2020-04-02 1674 瀏覽
呢間扒房只有一款菜式,就係牛扒餐 $318,包括有沙律、麵包、薯條同肉眼扒,所以點餐時只要同店員講牛扒要幾成熟就得啦。前菜有核桃沙律配沙律醋,沙律新鮮好食。麵包外脆內軟都好好食。牛扒會放係一個銀盤上面,個底架有蠟燭熱住,可以維持住牛扒既溫度,食到尾都唔會凍哂。盤上附有兩款醬汁,分別係茄汁同特式醬汁。牛扒我叫左medium rare ,火喉控制得好好,外層煎得香脆鎖住肉汁,牛味濃郁,肉質好淋,無得頂!呢到既賣點就係薯條可以無限refill!鐘意食薯條既朋友一定要叫多幾碟,因為真係好好食!薯條幼身炸到好香脆唔油膩,有好香牛油味,調味岩岩好。如果想食甜品店員會推架甜品車出黎為你介紹,因為朋友生日,店員會係碟上幫你寫慶祝字句,唱生日歌,仲會幫你影即影即有同送上生日卡,黎呢到慶祝節日氣氛一流,甜品仲好好食!