2019-08-23 112 瀏覽
“Tartes & Pop” - 一間由法國人主理嘅 Pastry 店。「Fresh Lychee 三重荔枝撻」 - 下層喺荔枝忌廉,紅莓荔枝果醬同香桃忌廉,甜甜酸酸,味道好夾,餅底好好食,唔會太甜。「Lemon Giianduja 檸檬榛子朱古力撻」- 好高質嘅 lemon tart, 好smooth 同酸度啱啱好,餅底好牛油 👍🏻👍🏻。「Vanilla Strawberry 士多啤梨忌廉撻」- 個 Vanilla Mousse 襯士多啤梨肉同啫喱,好清又唔膩 😋😋。「Coffee Creme Brûlée 法式咖啡忌廉布丁撻」- 超重Coffee 味。All HKD45 each。我至like Lychee 同 Lemon 勁似喺法國食到嘅 Pastry。絕對有 heart 嘅餅店同 Pastry Chef, 絕對喺高級 Pastry 店嘅質素,完勝酒店,無得輸 😋😋👍🏻👍🏻

2019-08-22
外賣自取