2023-08-01 31 瀏覽
好耐冇食日式燒肉啦 真係有啲掛住 我不嬲都有一鋪燒肉癮 今日又發掘到一間好食嘅日本燒肉啦 啲肉全部都好靚 唔使去日本都食到高質燒肉真係開心頭盤先嚟過 陽櫻花蝦豆腐 炸到外脆內軟 加埋啲醬汁真係好好食 櫻花蝦餃子 佈滿櫻花蝦感覺高級 好吸睛 餃子煎到脆卜卜 好食 呢度啲燒肉無論係牛肉 豬肉都非常之優質 全天然豚肉五花腩 厚切跟生菜 五花腩油脂分佈好平均 食落啖啖肉或者包住生菜食 都超級好食 一啲都唔由油膩蘋果木煙燻松露和牛他他加上鮮雞蛋黃同蘋果非常之開胃 牛肉亦好新鮮M6和牛牛板腱 係薄切嘅燒 一分鐘 就食得 牛肉十分嫩滑 點少少燒汁食已經好滿足香蔥薄切牛舌 一啲都唔騷 啖啖肉好彈牙臨尾又點咗個 松露肉碎炒飯 有牛肉同松露醬 好飽肚 嘢飲嗌咗個 麥茶 可以免費refill柑橘梳打 食燒肉降溫一流 呢度服務非常之好 店員服務周到 而且地點方便近地鐵站 真係我個人推介

呢度啲燒肉無論係牛肉 豬肉都非常之優質

全天然豚肉五花腩 厚切跟生菜