2024-05-01 416 瀏覽
極尚大喜屋 (鱷魚恤中心),位於觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓。 與朋友星期五晚上八點半到達可以食到十一點, 人均消費每位$318 + 10%。 四人座位都幾寬闊,環境舒適。 自助區的飲品、甜品和熟食,非常多選擇, 仲有無限酒精飲品,啤酒、生啤、清酒和梅酒等等。而用qr code落單的菜式也特別的多,冇可能一次食得曬😆。 刺身每一款都鮮甜美味🤤, 壽司、軍艦和手卷的質素都好好。 我推介法式紅酒藍莓鵝肝、 海膽三色撻、 吞拿魚沙律鮑魚撻、厚切鰻魚玉子漢堡、 龍蝦沙律櫻花多士、煙鵝胸鵝肝多士、 蟹肉芝士軟殼蟹。 以上都做得特別出色有水準。 另外一定要試下蟹粉蟹肉撈麵、蟹粥、燒乳鴿和蒜蓉焗蠔, 特別是燒乳鴿外脆多汁的。 最後當然要食我至愛的烤榴槤和 häagen-dazs雪糕, 烤榴槤熱辣辣味道非常甜美。個人感覺放題款式非常多,食物質素好,性價比超高💯。🏷️溫馨提示~ 整個用餐體驗均屬個人分享意見, 只作參考😊。

個人感覺放題款式非常多,食物質素好,性價比超高💯。
羊架、比目魚

蒜蓉焗蠔
蟹粉蟹肉撈麵
蟹粥
häagen-dazs
  • 厚切鰻魚玉子漢堡、煙鵝胸鵝肝多士、蟹肉芝士軟殼蟹