2022-10-07 269 瀏覽
Nuttea 主打人氣大熱堅果奶蓋茶系列就係人都知~堅果味之餘濃,茶味又清香,重點係奶蓋夠厚夠濃!已經無限encore咗勁多次!奶蓋係由堅果萃取過濾水乳化,取代奶精同牛奶~所以比一般奶蓋健康!而且都適合素食者,乳糖不耐症及健身人土!超級friendly!今次叫咗伯爵朱古力堅果奶蓋茶同芒芒堅果奶蓋茶!伯爵朱古力堅果奶蓋茶果然係number 1之選!每日限量一百杯咋!面頭個榛子果仁朱古力奶蓋再加朱古力粉真係冇得輸!加埋伯爵茶茶底好清新,飲完勁幸福(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)芒芒堅果奶蓋茶茶底真係有勁多芒果肉!勁足料好滿足(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 感覺冇加工糖漿或者色素~飲落好fresh又有層次~~係夏季限定嫁!大家記得捉緊夏天(尾巴)一試!ps仲有個抗疫優惠:每第二杯享有20%折扣(只限九龍灣店咋!超抵!)

今次叫咗伯爵朱古力堅果奶蓋茶同芒芒堅果奶蓋茶!