2021-05-30 1678 瀏覽
韓式XXL 治 $56原本以為係似係公司三文治,但係就真係好食多多。雖然都只係最重要克服左公司三文治偏Dry嘅口感。 雖然都係火腿,蛋,蕃茄的材料,但重點係加左泡菜(韓式所在),一嚟就無咁Dry,二嚟就惹味啲。簡單有創意但好食。至尊漢堡 Set $56其實就係牛肉漢堡 lol. 價錢都合理嘅。同埋佢做得好嘅係真係煎香左個漢堡嘅外層,有少少香脆,有種外脆內軟嘅感覺。漢堡包上下嘅麵包層都少脆唔冧🍔半價可以轉expresso coffee…真心高質。收銀姐姐做埋Waitress和brewista.. 但都係hea貨物。隔籬個枱嘅咖啡,佢拉花係天鵝🦢
Earl Grey Latte。我個Friend唔飲得咖啡,佢都tailor made左杯無expresso shot嘅比佢。

呢間餐廳嘅待客之道幾好,friendly同埋tailor made if possible .

小食都好好味。
Butter Corn唔係M記嘅牛油粟米杯,而係成條粟米一開二咁上。慢煮嘅牛油粟米超入味,係值得推介。

雞翼可能都係慢煮完先炸,所以裡面啲肉好嫩,但外面表皮就好脆。
韓式XXL 治 $56
韓式LXX治

至尊漢堡 Set $56
至尊
至尊漢堡

半價可以轉expresso coffee…

榛子咖啡  Earl  Grey  Latte

小食都好好味。