天寒地凍,一大班人朋友食飯唔少得緊係去烚下烚下,打下邊爐。見唔少朋友都推介呢間滾得囍宮廷火鍋小炒,用上好得意既宮廷主題,就一齊去試下。食物同湯底都有好多選擇,我地就先叫左個順治特色卜卜蜆鍋,湯底非常鮮甜,用左唔少大蜆,好有海水味,但又冇沙,好乾淨,個湯好味到飲左幾碗。手切牛肉宮廷拼盤,有唔同部位既牛肉,我就比較鐘意安格斯牛肉,油花分明,肉味香濃,肉質嫩滑!另外仲叫左個花雕鮮牛展同花雕雞件,呢到用既花雕好香,酒味適中,唔會太濃。鮮牛展肉質爽口,雞件結實嫩滑,整體都唔錯!至於手打丸類同餃子類都可以揀一份或者半份,份量可以按照個人喜好,值得加分!手打芝心牛肉丸彈牙多汁,入面更有流心芝士,非常好食,不過食既時候要小心唔好爆汁!菜苗帶子餃好足料,每隻都好大隻,味道清新,同湯底好夾!鐘意食香口野既人必試黃金雙拼,有咸蛋炸魚皮同咸蛋炸響鈴,新鮮炸起,好香口惹味,加上咸蛋味好香,一定要試!整體食物好高質,價錢都合理,下次可以再來!

菜苗帶子餃好足料,每隻都好大隻,味道清新,同湯底好夾!

整體食物好高質,價錢都合理,下次可以再來!