2023-03-25 512 瀏覽
今日一行6個人黎到cwb 朋友仔話想食牛扒 有朋友又話好耐冇食黑糖包 所以我哋就揀咗呢度啦 上到去原來都幾多人有八成滿🤨匯豐信用卡優惠$1372前菜有蘑菇湯、黑糖包、凱撒沙律呢個餐係比四至五個人享用嘅 我哋有6個人職員都好細心俾啲碗我哋share個湯~蘑菇湯一般但都有蘑菇碎既🍄凱撒沙律好多菜俾得好少醬汁 啲菜都新鮮既🥬黑糖包就係一貫水準咁好食!熱辣辣 無限refill真心正😋主菜:燒美國頂級斧頭扒(35安士)斧頭扒喺度唔係第一次食 幾個月前都有食過 佢唔會放上枱俾你影咗相先📸之後再喺隔離幫你切好 叫咗5成熟 嚟到都夠生幾好咬😆不過今次我哋啲份比較多筋同脂肪 真係肉嘅唔係好多 有時真係要睇彩數🥲烤肋骨雞鎚芝士薯條拼盤呢個就算套餐無 我哋都一定會嗌嘅拼盤 咩都有啲 又唔會好多 每樣都試到啲 尤其是係雞翼點個醬 真係特別好味😙燒芝士雞肉烤餅正常嘅烤餅 不過佢畫咗好多好多芝士同埋熱辣辣所以都幾好味 但又唔會好漏 佢隔離嗰個係蜜糖芥茉醬 點起嚟好夾👍🏻煙肉芝士焗薯片呢個就真係好膩啦 一啖淡嘅澱粉質 但又冇特別嘅味道 唔推薦香草海鮮蕃茄意粉意粉醬好充足 每條意粉都掛到汁 而且有好多海鮮 青口、蝦

匯豐信用卡優惠$1372

前菜有蘑菇湯、黑糖包、凱撒沙律

主菜:
燒美國頂級斧頭扒(35安士)

烤肋骨雞鎚芝士薯條拼盤

燒芝士雞肉烤餅

煙肉芝士焗薯片
呢個就真係好膩啦 一啖淡嘅澱粉質 但又冇特別嘅味道 唔推薦

香草海鮮蕃茄意粉
意粉醬好充足 每條意粉都掛到汁 而且有好多海鮮 青口、蝦、元貝同三文魚都有 好食😛