2023-02-25 121 瀏覽
甘海老魚生丼 $188Sweet Shrimp Don選擇困難症嘅我見到呢個當有齊晒我想食嘅即刻叫咗呢個!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)佢有甘蝦4隻、磯煮鮑魚、赤身、鯛魚、油甘魚、帆立貝、三文魚籽~全部都好新鮮,而且厚度都唔薄!滿足!我哋另外加錢要做個魚湯~魚味好濃而且唔腥~絕對值得加黎試吓!薩摩雞肉豆乳鍋 $168(骨膠原入)Japanese Chicken Meat in Soy Milk with Collagen Hot Pot冬天梗係想食啲熱辣辣嘅嘢!一上枱就勁香豆乳味,飲落都幾濃!配料都有幾多下~有豆腐菜金菇同菇~吸晒啲湯好好食!不過食多咗就覺得有啲膩~最後叫咗兩件日本芝士年糕(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)熱辣辣芝士味都幾重唔太膩!好食!
甘海老魚生丼 $188
Sweet Shrimp Don