2021-11-10
🪟高私隱度高質火鍋🪟百樂中心全層都係食既,每次去親都花多眼亂,但我同班「火鍋腳」出街都離不開「火鍋」!於是都係揀返信心保證既「胡爐」😃 胡爐品牌主攻高質火鍋、高質食材、店舖闊落。今次我地選擇鴛鴦鍋:🥢青麻辣豬手湯底:青花椒做主角,湯底整體來說都係微辣而惹味,豬手炆得夠腍身,感覺是不肥膩。🥢鮮番茄蓉牛腩湯底:鮮番茄湯底配上牛腩,茄味香濃。🥢鹹蛋黃炸魚皮: 金黃色、一塊一塊咁追住食,新鮮即炸,雖然脆卜卜但係感覺不太膩,是巧手之作!🥢手切頂級安格斯肥牛(小):每次都必點,超新鮮入口即溶,新鮮嘅牛呃唔到人!🥢手打香茜炸菜牛丸:新鮮手打既丸比較彈牙,配埋炸菜令口感豐富左!🥢黑松露墨魚丸:有驚喜地黑松露香味很濃郁,墨丸彈牙爽口!🥢XO鮑魚蝦餃皇 :唔係間間火鍋館有嘅餃子款,皮薄餡靚,食到粒粒鮑魚好吸引!🥢紫菜響鈴:即炸脆口野冇得輸,配埋紫菜係好香,雙重口感絕對要每次都order!另外佢有幾間vip房,私隱度高,一班人可以暢所欲言都唔怕!
今次我地選擇鴛鴦鍋:
🥢鮮番茄蓉牛腩湯底:鮮番茄湯底配上牛腩,茄味香濃。
🥢黑松露墨魚丸:有驚喜地黑松露香味很濃郁,墨丸彈牙爽口!
另外佢有幾間vip房,私隱度高,一班人可以暢所欲言都唔怕!