懶人轉轉串燒hit左好耐😚終於跟上潮流來試左一轉😛bk17:30來到都有好多位揀😉食完就發現好長人龍!所以來食一係襯早一係就一定要bk位啊!旺角舖空間唔係好大,只係約10張檯但係都唔會為左坐多啲人就搞逼啲!每張都係卡位🤪坐落闊落又舒適😇係最入面bar檯後面仲有兩張檯!半開放式空間夠曬隱蔽!唔洗擔心職員見唔到我地🤪因為佢地時不時都會望入來睇下入面啲客嘅需要👍🏻落單、上菜、收碟果啲都做得好密,抵讚👍🏻講到服務就真係比個like先得,一入座職員會先上個層架攞來放嘢食,然後教我地燒肉爐嘅使用方法同埋介紹下啲調味料😆過程都講得好詳細👍🏻調味料都有好多款孜然粉、海鹽、椒鹽、串Grill辣椒粉😝另外仲有日式燒汁係燒野食過程中落,可以避免食物過乾又可以令食物增添風味🤩除此之前仲有韓式梨汁燒烤醬同泰式魚露提供 重口味之人都可以再另外點呢兩個醬食😋Mune方面就係一張寫曬有啲咩食寫低檯號要幾多串就得👍🏻上菜速度非常之快🤪所以大家唔洗擔心走單漏單野食方面其實都算豐富,有肉類、蔬菜、丸、腸同埋甜品。第一輪職員會先上一盤肉,包括幾款牛、豬、雞翼,然後教我地點放係個爐上面,同埋提我地可以參考張時間表啲食物要燒幾耐

野食方面其實都算豐富,有肉類、蔬菜、丸、腸同埋甜品。第一輪職員會先上一盤肉,包括幾款牛、豬、雞翼,然後教我地點放係個爐上面,同埋提我地可以參考張時間表啲食物要燒幾耐。跟住就可以隨自己心意嗌嘢食就得!

最推介M6和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、雞軟骨、鯖魚、台灣腸、菠蘿、雞翼、冬菇、杏鮑菇、翠玉瓜🥰其實全部都好味嘅😋只係呢幾款encore得最多😆😆 食物都新鮮😋燒完都好juicy食落好驚喜!自己燒再加下唔同粉可以調到唔同味道!抵食啊😛最重要係解放雙手可以一路傾計一路食😝每串份量不大可以快啲熟所以都唔洗驚兩個鐘唔夠 我地食下食下都食左好多🤣🤣

飲品都有多款選擇算大路野🤪最緊要係有烏龍茶解膩😛食完最後仲有HaagenDazs食🤩🤩放題來講真係物美價廉🥳🥳

整體呢間環境舒適😇食物好味😋服務好👍🏻推介🥰🥰
2021-05-26