2022-07-23 45 瀏覽
甫入店內已經睇到大水缸,店舖主打海鮮私房菜同埋火鍋,胃口有限今日就先試火鍋~1️⃣蟲草花花膠燉雞湯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️打邊爐最緊要就係個湯底~湯底靚所有食物嘅美味程度都提升30%!今次好彩夠早去,食到限量發售嘅養生湯,果然清甜足料!有大量花膠、雞肉豬肉等,冇鹽冇味精未開始淥野就咁飲都飲咗三碗🤤2️⃣牛肉及牛柏葉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️牛肉口感一流,數十聲即起,牛味又香又濃之餘滲出油香,令人食過翻尋味!而牛柏葉亦爽口彈牙,用料上乘,吸收埋鮮甜嘅雞湯底,可以話係如虎添翼,如魚得水!3️⃣豬肉拼盤⭐️⭐️⭐️⭐️豬肉拼盤有好多款唔同嘅豬,用咗好似酒店下午茶式嘅三層塔,十分精緻~除咗豚肉之外,仲有豬潤、扎肉等幾款不同部位嘅豬,款式多多~總括而言,其他蔬菜、肉丸等都好高質~而且服務非常貼心,侍應仲特登講我哋舀湯同舀走煲面嘅油,環境都非常寬敞,未試過嘅你萬勿錯過😋

1️⃣蟲草花花膠燉雞湯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2️⃣牛肉及牛柏葉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️