平時都聽人講過坤記腸粉😙咁啱見到唔算太多人就入咗去試吓啦👻但係味道來講就有啲失望嘅🥹🧊咖喱魚蛋燒賣腸粉 $33❄️咖喱魚蛋 $9 6/10份量來講就得六粒,以$9呢個價錢來講有少少貴🙈咖喱汁味道唔太足夠,完全唔辣🥵,魚蛋質感太淋,本人就鍾意食陳皮魚蛋多啲🤣❄️魚肉燒賣 $9 7/10份量都係得六粒,覺得可以再多啲🙈呢一隻係魚肉燒賣,正正常常,不過不失。但太重粉感🥹❄️腸粉 $15 7.5/10聽人講呢度最出名嘅就係腸粉,的確腸粉嘅味道係唔錯嘅😙質地比較薄身,質感都幾滑身👍🏻😍。但係份量都好似有啲少,叫咗六條,但係份量都好似平時叫四條咁樣🥹同埋醬汁都比較稀身,冇乜味🙈😅🧊兩溝(魚肉碗仔翅)$23 4/10平時小編都好鍾意食碗仔翅同埋魚肉🥰,今次見到都嗌咗一碗試吓😛點知真係好失望🥹都明白呢一度唔係出名在碗仔翅嘅,但係我覺得碗仔翅嘅味道真係唔太好😅太稀,又冇乜味咁樣🥲衛生又唔太好,見到店員將隻手指插咗喺我哋碗碗仔翅度送過嚟🥹,個碗嘅側邊有癡立立,有啲碗仔翅嘅汁痴咗喺嗰度😢😢唯獨係個魚肉都算正正常常🤥總括嚟講,我覺得呢一間舖頭嘅腸粉係可以再試嘅🤓但係其他就真係有啲失望🥲以前味道可能都唔錯,可能今日

🧊咖喱魚蛋燒賣腸粉 $33

❄️咖喱魚蛋 $9 6/10

❄️魚肉燒賣 $9 7/10

❄️腸粉 $15 7.5/10

🧊兩溝(魚肉碗仔翅)$23 4/10

總括嚟講,我覺得呢一間舖頭嘅腸粉係可以再試嘅🤓但係其他就真係有啲失望🥲以前味道可能都唔錯,可能今日食有啲失準🙈

人均消費💵: $30-$50
性格比: 6/10