2020-05-19
同得朋友出街 如果想搵個地方吹水 通常都會食串燒 因為portion每樣小小地 可以同朋友傾計慢慢食 當日就叫左好多野 食到超飽飽 尤以下下幾款比較深刻Asahi大枝裝 $33/1配埋串燒 清熱氣一流煙肉露筍卷$22貪佢有D蔬菜係中間中和下食串燒既油膩感牛肋串 $26唔會Un得黎有咬口 油脂分佈平均 有牛味 唔似街邊有D串燒會燒到唔知自己食緊D咩肉咁 推介! 雞全翼 $19原隻燒包保佢原汁原味 外皮燒到脆 肉汁又keep到黑毛豬肋串 $28爽口juicy 值得一試煙肉金菇卷 $19煙肉咸咸焦脆 金菇juicy夠清新呢到所有串燒其實都可以再揀配咩汁咩粉 有甜有辣有開胃有重口味龍蝦汁大蝦意粉 $98龍蝦汁好好味 大蝦係新鮮鮮甜彈牙 意粉係扁意粉 且有咬口 都幾好味燒汁烤魚交 $88隱藏Menu魚交燒完唔會乾仲帶點crispy仲保留到好juicy好鮮味既感覺 加埋有小小燒汁係面頭 甜甜地都幾開胃 不知不覺就會食哂Overall都幾滿意, 而且座位都幾闊落舒服, 唔會覺得食飽就要埋單走既感覺!
Asahi大枝裝 $33/1
配埋串燒 清熱氣一流