2023-08-31 352 瀏覽
身為水怪嘅我對於液體真係超級中意🥹 仲要咁多人排隊🤣佢哋係用易拉罐嚟做容器,真係可以話係呢度嘅其中一個吸引之處,而且呢間手搖飲品店亦都有別於坊間普遍嘅手搖,因為佢哋係用即時沖泡日本茶嘅方式,嚟做佢哋主打嘅日式茶飲🍵冰度固定嫁🫣店內都有少量位置坐低打卡~用木板來做設計都買少見少嫁🥺 木板好有feel😌72%純生朱古力 🍫呢杯嘢真係落足心機整嫁💓 因為聽店員講佢哋係沖個陣要先溶咗72%嘅生朱古力🔥 而啱啱溶好嘅朱古力漿係會沉晒喺底部嘅位置,之後會再倒入牛奶🥛 店員都提醒飲之前記得記得一定一定要搖勻咗先,濃厚嘅朱古力mix埋牛奶一齊真係好夾🙈 72%嘅朱古力唔會太甜,而呢杯手搖又好大杯,真係話咁快啜下啜下就飲哂了🤤佢哋而家仲做緊coupon set,好抵💯 買翻一套同朋友仔share都係唔錯嫁😌
身為水怪嘅我對於液體真係超級中意🥹 仲要咁多人排隊🤣

冰度固定嫁🫣

店內都有少量位置坐低打卡~

用木板來做設計都買少見少嫁🥺 木板好有feel😌

72%純生朱古力 🍫