2017-12-29 1232 瀏覽
成班朋友話想約食飯 紅磡就可以就哂咁多個🤓 但紅磡如果唔去黃埔嗰邊嘅話就冇乜餐廳好揀咁🤔 有fd子就提議幫襯下呢間社企啦 畢竟人地都係自力更生嘛 餐廳係首家聾人意大利餐廳!! 部份同事都係聾人同弱聽人士 但落order一啲都唔需要擔心!餐枱枱紙既設計幫助你落order 餐茶(熱奶茶多奶都得阿) 連甜品都叫到!好方便好實用又體貼💕講番食物先🤔夜晚set dinner黎講都唔算平 因為都係普通意粉risotto魚扒咁既options 大家多數都叫左辣肉腸鮮蝦露旬扁意粉 三色刺身醋飯(forgot to take photo🙈) 由於辣肉腸無哂 所以轉左做panama ham 食落係清既🙈意粉都有咬口 但panama ham得一塊唔多 鮮蝦就好重雪味 唔多鮮bor🤦‍♀️ 至於三色刺身 睇個貌相都唔錯 但男fd子話唔夠飽😂😂😂女fd子都食到9成半😂 但都係果句 社企係食個心唔係計cp值既🙈計cp值就請食過第二間啦👋👋餐廳八點打後用openrice book有八折 我地就享用左呢個discount啦😉

2017-12-28