2023-08-25 183 瀏覽
🥟呢間小店性價比高✅絕對係「餃子控」嘅福音:呀🥳如果你同我一樣都係咁鍾意食餃子嘅話👅一定要試吓呢間餃子店嚕🥳餃子口味選擇夠多💯不論放湯🥟或者煎嘅餃子一樣咁出色✅一定搵到一款啱你口味嘅餃子🥳😍餐廳佈局裝修親民✅整體餐廳環境整齊乾淨💯今晚我去到嘅時候都等咗一陣位🪑證明佢真係好抵食又好食呢啲🤤🥟鮮肉芹菜餃麵$48 🌈呢個鮮肉芹菜餃餡料豐富調味啱啱👍餃子皮夠曬薄✅而且裡面嘅芹菜仲有好香添👅估唔到佢地講連麵嘅質唔錯👍份量適中💯唔錯呢個🥳🥟墨魚荸薺餃麵$55🌈好推介墨魚荸薺餃👍因為有墨汁👅所以佢個皮係充滿神秘感嘅黑色😍裡面裝滿彈牙嘅墨魚同埋荸薺👍荸薺就好似食緊爽口嘅馬蹄💯超鍾意呢個食入口勁爽口嘅口感呀✅我個人覺得呢個係必食item呀🥳🥟鮮肉西洋菜煎餃$28🌈佢哋除咗湯嘅餃子出色之外👅佢哋煎嘅餃子亦都非常之唔錯✅佢哋煎嘅餃子同樣係皮薄餡靚💯而且每隻餃子煎完出嚟仲係好脹卜卜🔥餡料豐富添😍強烈推介食完湯餃子之後再加多份煎餃子🥟咁就perfect喇🥳🧇豆沙餡餅 $15🌈佢哋嘅豆沙餡餅絕對係值得耐心等候嘅甜品🧇餡餅即叫即什🔥上枱個餡餅表面仲係軟軟嫩嫩、煙煙韌韌又帶啲人脆卜卜嘅口感👍加埋裡面有好多豆沙💯超正呀

🥟鮮肉芹菜餃麵$48

🥟墨魚荸薺餃麵$55

🥟鮮肉西洋菜煎餃$28

🧇豆沙餡餅 $15

🌈佢哋嘅豆沙餡餅絕對係值得耐心等候嘅甜品🧇餡餅即叫即什🔥上枱個餡餅表面仲係軟軟嫩嫩、煙煙韌韌又帶啲人脆卜卜嘅口感👍加埋裡面有好多豆沙💯超正呀🥳

🫘自製豆漿$8

🌈欣賞佢哋自家製嘅豆漿💯口感夠濃又充滿原是材料嘅🫘香味👅重點是唔會好甜👍

🐝熱蜂蜜柑桔露$10

🌈呢個熱蜂蜜柑桔露🐝味道正正常常✅唔想飲凍嘢🧊又想飲番杯熱飲☕️呢個都係唔錯嘅選擇喔🥳