2016-02-10 2191 瀏覽
約左响中環做野嘅朋友食飯, 想坐得舒服d,食得好d,所以去附近mandarin cafe causette。我想食burger,朋友order日式豬扒飯。首先嚟個芝士包配pesto醬,味道一般。我order左個classic burger , 另外再加cheddar cheese, 我以為會有fries, 點知只係得兩片酸瓜, 咁都唔只,個burger好細(女孩子角度而言),而塊麵包皮仲大過個塊burger beef,肉又乾,冇肉香味,以為MO水準一定有番咁上下, 仲要成200蚊一個,好失望。我朋友個豬扒飯都唔見得好去邊, 豬扒入口時係幾香,但係肉質又乾又鞋, 點睇都唔值 酒店價錢。冇錯,我地係坐得好舒服,但係食物咁既質素令人好失望,下次寧願去旁邊的Alfie's或Cova。

我想食burger,朋友order日式豬扒飯。

首先嚟個芝士包配pesto醬,味道一般。
Cheese bread
Classic burger

Classic burger
15 分鐘 (堂食)