餐廳: 活一鮮
資訊:

2010-09-11 16 瀏覽
開張幫襯到依家, 因為住得近, 我又喜歡食魚生, 平均每星期都去3-4晚,講番d食品先, 當然good啦, 我最常係食(海膽魚生飯&三文魚親子飯), 有時會加(食送), 就係海膽魷魚軍艦/小食, 海膽味突濃, 因為師父話另外多加海膽去撈過...係真唔係自己試啦!! 近日有秋刀魚刺身, 食左1客, 肥美...正! 不過都係好小食呢種魚仲有仲有, 空運到港北海道粟米, 0下??生食??好甜,都好味, 當飯後甜品會好d係時侯彈0下啦...地方太細, 如果大d, 有個長bar檯位就Good啦!!

講番d食品先, 當然good啦,
我最常係食(海膽魚生飯&三文魚親子飯),
有時會加(食送), 就係海膽魷魚軍艦/小食, 海膽味突濃,
因為師父話另外多加海膽去撈過
...係真唔係自己試啦!!

自家制good
自攜牛油果
多左幾片青瓜
生食粟米
有黃色有白色??
2010-09-09
自家制good
自攜牛油果
多左幾片青瓜
生食粟米
有黃色有白色??