老實說,小妹雖是為食之人,但並不代表樣樣都食,如果唔好食既,免費都唔會食.......八幡屋放題,自第一次吃過後就未能忘懷,有空都會跟友人再訪,而且其會定期更新增加新款式,加上食物份量每一次都唔會太大,我係十分喜歡,可以多吃其他今次再黎,又有新野,咁當然有些升級食物就必定唔會錯過,加小小錢就可仼食新鮮生蠔同其他升級食物,怎可錯過!生蠔保持一貫肥美鮮味又新鮮,加上肚餓,係時候要飽肚的日式蒸蛋,味道不錯又足料刺身及多款式選擇的壽司更是必吃 刺身同樣的新鮮,鮮味彈牙的蝦,厚身的三文魚,口感十足的螺肉,款款鮮甜多選擇又有特式的壽司,米紙卷,海膽,軟殼蟹手卷仼食,味道討好,用料十足,飯及紫菜都唔會腍,各款都出色羊鞍亦是友人每次必吃,味道夠入味,口感十足又唔會過韌,而且香濃,羊味十足炸物,天婦羅,串燒款款恰到好處外脆內軟,保留當中的鮮,天婦羅蝦彈牙吉列蠔亦好新鮮燒虎蝦香而且入味燒蕃薯鮮甜另外呢款芝士焗蝦,夠曬特別,芝士香濃,味道唔會過鹹,配上蝦同吃,口感十足又味美 好欣賞,好好味 紫薯餅好正,外脆脆的,當中清甜,好食香蕉荳奶,亦甚少係外面的放題見到,拎左盒

刺身及多款式選擇的壽司更是必吃

炸物,天婦羅,串燒款款恰到好處

外脆內軟,保留當中的鮮,天婦羅蝦彈牙

吉列蠔亦好新鮮

燒虎蝦香而且入味

燒蕃薯鮮甜

好欣賞,好好味

紫薯餅好正,外脆脆的,當中清甜,好食
香蕉荳奶,亦甚少係外面的放題見到,拎左盒又幾好飲播,呵!

唔知黎緊又會有咩新野呢.....