2023-09-29 132 瀏覽
香港愈黎愈多烤魚店,但七月烤魚係我食過最抵食的烤魚店!二人套餐原價 $439,星期一至四有8折,五六日有88折,套餐包烤魚、燒扇貝/生蠔2隻、燒名物4款、飲品,性價比超高!由於新開不久,環境十分乾淨企理,裝修不論店面還是店內都十分有心思,最重要係夠寬敞😆坐得好舒適!藤椒青椒清江魚(小辣)- 烤魚可以簡清江魚、海爐魚、江團魚,而我地簡左清江魚,都幾大條,而且食落啖啖肉!肉質嫩滑,充滿魚香,亦無我最怕的腥味。藤椒的香味比較清新,麻味温和,刺激最小,岩曬我地依d唔太食得辣,又想過下癮既朋友,鮮香微麻,為烤魚錦上添花,令人回味無窮!蒜蓉燒生蠔🦪 - 一食落口即刻充滿蒜蓉香,生蠔肥美新鮮,依個最佳配搭真心好味不騙!😚燒名物 (4款)- 燒物選擇勁多,可以十四簡四,每款有兩串。我地簡左羊肉串、肥牛串、厚燒牛舌串、燒雞腎,串燒勁惹味,孜然香味好突出,特別點讚牛舌竟然做到唔韌有咬口。串燒放係爐上,保持住熱辣辣,十分貼心👍🏻爆珠百香果茉莉綠茶 $19 爆珠芒果乳酸茉莉綠茶 $19兩杯飲品跟餐都係半價,兩杯都好飲又解渴,充滿芒果🥭同百香果香,有濃郁既茶味🍵,食埋爆珠,真係完全滿足味蕾😋😋係手搖飲品店既水準

爆珠百香果茉莉綠茶 $19
爆珠芒果乳酸茉莉綠茶 $19
兩杯飲品跟餐都係半價,兩杯都好飲又解渴,充滿芒果🥭同百香果香,有濃郁既茶味🍵,食埋爆珠,真係完全滿足味蕾😋😋係手搖飲品店既水準!

真心推薦七月烤魚,環境一流,食物出色,重點依個價錢有咁多野真係好抵食!希望好的餐廳可以多點人認識!💯