其實已經好耐冇食呢間舖頭~屯門來講真係好少Cafe,以前突然Cafe癮發作都會去食下。但自從連續俾個廚窒左兩次之後,我冇再去啦。首先講嘢食,其實唔係唔好味,我哋全家人都覺得ok,先會食咗幾次。不過所有都係港式材料煮法,帶子/雜菌加個汁咁(個汁都算creamy)。想食平時常見嘅pasta/risotto 配搭嘅菜式,而唔係蕃茄溝忌廉咁煮(利伸:可能我少見識)或者好注重蘑菇香唔香,洋蔥有冇caramelised,carbonara texture係點就唔好去食~不過我明嘅,始終好賣先係重點,口味可能比較切合香港鍾意嘅味道,其實只係類別問題。All day breakfast/ brunch類別完全係冇嘅,可以去對面嗰間(雖然舖頭係冇咁大😌)由於我至少食咗三次,個post都太長啦,再寫落去真係有排都睇唔晒,所以我覺得我要開多個post講吓究竟服務態度發生咗咩事。