2019-01-26 1889 瀏覽
麻咪生日👩🏻‍🦱🎂我地全家出動去食西餐慶祝佢牛一呀嘿嘿😘☺️哩度地方細小 座位唔多 但係都幾舒服🙂🙃想嚟就要再提前早啲打嚟book位喇 因為都真係好🈵️座下😜🤪餐包叮到熱熱地先上枱 勁香香草味又好軟熟啵🌿🍞哩個麵包只需配上黑醋同埋橄㰖油就已經好好食👍🏽👍🏽😄牛油果芒果帶子沙律 🥑🥭🥗牛油果真係好好食 芒果好鮮甜喎 仲有啲帶子燒得剛剛好 啖啖肉唔會韌架啵😄😀仲有沙律個sauce都酸酸地 幾開胃架🤩😍紅咖哩大蝦扁意粉 整得好好味喎 味道係偏辣嘅🍤🍤🌶🍝但係整得好入味 大蝦勁大隻又啖啖肉👍🏽👍🏽扁意粉質感剛剛好 我鐘意啵😋黑毛豬 小妹平時唔太好豬肉 但哩度真係整得幾好味👍🏽😋煎到熟哂 肉質係粉色嘅 勁juicy呀 真係好食😋😋配埋佢個酸梅醬無得輸呀😄😀牛扒 份量超過12安士 真係好大塊喔 肉肉係肉眼扒 啲筋分佈得好平均 點了五成熟 真係煎得剛剛好 個肉肉真係煎到外脆內軟的🤤🤤👏🏽👏🏽食嘅時候 塊扒都仲係有點血淋淋的 小妹非常欣賞喔😂😛哩度嘅CrunchCake 係我心目中的蛋糕排行榜嘅第一位🍰海綿蛋糕整得好好 我平時唔好cream 但哩度嘅cream整得好幼滑 我都可以食埋👍🏽😋🤤重點係個啲#蜂
餐包
牛油果芒果帶子沙律
紅咖哩大蝦扁意粉
黑毛豬肉
牛扒
Crunch  Cake

哩度嘅CrunchCake 係我心目中的蛋糕排行榜嘅第一位🍰海綿蛋糕整得好好 我平時唔好cream 但哩度嘅cream整得好幼滑 我都可以食埋👍🏽😋🤤重點係個啲#蜂蜜脆脆 真係好脆好甜好好食 又大粒喎 同個蛋糕非常之夾 我覺得食完係有幸福嘅感覺喔🥰🥰
2019-01-19
牛扒
Crunch  Cake
  • Crunch Cake
  • Bread
  • Baked Pork Chop with Cherry Tomato Balsamic Sauce
  • Prawn Linguine
  • Steak