試欣圖軒,好普通😅真係暫時試過貴點心最好食係香宮。呢間每隻餃都無鮮味,食落感覺係厚少少既皮包下魚呀蝦呀咁。收成188蚊既三種餃什至好似一樣味咁;蝦餃唔好味,食落好似撈左牆灰咁既味,怪怪地(我無食過牆灰,聞既feel,利申 😬😂😂😂)。蘿蔔絲酥啲皮太厚,蘿蔔絲好少,有隻無味蝦係入面,食左半隻,後尾了開晒啲皮,飽飽地仲唔食到另外一隻。服務好細緻好好既算係。埋單475蚊,我俾505蚊佢,佢可能亂左啲急左啲問我洗唔洗找錢,老實俾埋銀仔你,唔通留30蚊貼士咩,俾得30唔俾埋個五蚊佢?我話要找。我係窮X,無俾貼士既習慣😂😂😂前一日book,都近窗,靚view既。但係我係唔緊張環境既人,如果食到人間美味,後巷食野完全無問題。暫時香宮最好,脆口香酥,層皮既糖厚度剛好。欣圖軒同嘉麟樓都普通,欣圖軒既份量仲少啲啲(都係一個人去食同嘉麟樓嘅比較)金魚餃,無感。厚皮,包下無味唔鮮魚肉啲野咁素餃都無感。三色餃食落差唔多,厚皮包啲野咁。唯一有分別嘅係有黑蒜既。食落完全係食到有片黑蒜囉😂😂😂但樣靚既,上枱面嗰下都開心嘅。超難食既蘿蔔絲酥😭 好浪費錢。皮厚到暫時成世人未食過。入邊隻蝦唔新鮮無鮮味。未去到超市急凍雪藏蝦

金魚餃,無感。厚皮,包下無味唔鮮魚肉啲野咁

素餃都無感。

超難食既蘿蔔絲酥😭 好浪費錢。皮厚到暫時成世人未食過。入邊隻蝦唔新鮮無鮮味。未去到超市急凍雪藏蝦咁樣,但係我食落似街市一早放咗喺碟嗰度,一份份賣咁樣既囉。😬

2007 瀏覽

1914 瀏覽

服務係好好既,好到加零一個啲。
但整體味道都係一句:厚皮包啲野咁,無鮮味,食落每隻餃差唔多味,仲差過連鎖酒樓