Scotch Egg Soldiers $98一款經典英國菜之一,蘇格蘭流心蛋流心蛋炸得金黃色,剛剛好蛋既外皮係以香腸、鼠尾草、洋蔥、黑椒、燕麥麵包碎製成,相當豐富! 一切開,蛋黃就流心出黎,一流👍🏻👍🏻另外,仲有幾條多士邊配送,可以點蛋黃食😋Heirloom Tomato Salad $98入面有多款唔同既蕃茄全部都好新鮮好甜清新既蕃茄令整餐飯既油膩感降低Fish, Chip & Scratchings $198Beef battered -homemade tartare sauce - pea mash 好大塊魚柳!同埋分量十足既薯角薯角同魚柳都炸得剛剛好,金黃色👍🏻另外仲有青豆伴碟,可以沖淡油膩感Scallop Black Pudding $268大大粒既帶子煎得好香好脆😋帶子係用左北海道帶子,難怪咁鮮甜一碟大約4粒,真係唔夠喉好味道到停唔到口Beef Wellington $988招牌菜之一,頗受歡迎,需要提早預訂分量十足既威靈頓牛排!第一次食威靈頓牛排既我,覺得有小小震撼外面既酥皮好薄好脆👍🏻牛排都好嫩餐廳好細心地用左唔同款既蘑菇黎取代原有既鵝肝醬可以減低肥膩感,令罪惡感降

Scotch Egg Soldiers $98
一款經典英國菜之一,蘇格蘭流心蛋
流心蛋炸得金黃色,剛剛好
一切開,蛋黃就流心出黎,一流👍🏻👍🏻
另外,仲有幾條多士邊配送,可以點蛋黃食😋
Scotch Egg Soldiers

Heirloom Tomato Salad $98
入面有多款唔同既蕃茄
全部都好新鮮好甜
清新既蕃茄令整餐飯既油膩感降低
Heirloom Tomato Salad

Fish, Chip & Scratchings $198
好大塊魚柳!同埋分量十足既薯角
薯角同魚柳都炸得剛剛好,金黃色👍🏻
另外仲有青豆伴碟,可以沖淡油膩感
Fish, Chip & Scratchings

Scallop Black Pudding $268
大大粒既帶子煎得好香好脆😋
帶子係用左北海道帶子,難怪咁鮮甜
一碟大約4粒,真係唔夠喉
好味道到停唔到口
Scallop Black Pudding

Beef Wellington $988
招牌菜之一,頗受歡迎,需要提早預訂
分量十足既威靈頓牛排!
第一次食威靈頓牛排既我,覺得有小小震撼
外面既酥皮好薄好脆👍🏻牛排都好嫩
餐廳好細心地用左唔同款既蘑菇黎取代原有既鵝肝醬
可以減低肥膩感,令罪惡感降低
如果想味道更濃郁,可以倒入配有既紅酒牛肉汁到牛排內
Beef Wellington

Granny Smith Apple Pie Nutmeg Custard $88
甜品方面選擇左蘋果批
餐廳仲好甜心地寫左Happy Birthday祝賀語~
蘋果批外脆內軟,入面既蘋果煮到十分淋,好入味
濃濃既肉桂味,肉桂愛好者切勿錯過~
吉士醬係另上,可以隨住個人喜好,自行調節多少

Scotch Egg Soldiers
Fish, Chip & Scratchings