2022-06-17 243 瀏覽
約咗朋友聚舊,佢帶咗我去尖沙咀山林道JUST'er Bar & Restaurant,餐廳地方不是太大,但環境很有氣氛 。今晚坐無虛席,好彩朋友有訂位!牛油果大蝦黑醋沙律,牛油果的果肉質地細膩,味道鮮美,大蝦彈牙,配新鮮沙律菜和黑醋,清新醒胃。焗多汁豬仔骨配啤酒薯條,豬仔骨用了味道較濃郁的調料來調味,焗的時候充分地吸收調味料的味道,肉質變得軟嫩多汁,細嫩爽甜,飽滿肥美。薯條本身已調味,唔需要再加調味料,鹹味剛剛好,有輕微啤酒味,唔會太突出,而且非常脆,比一般薯條好食好多!英國國菜,作為英國國菜的炸魚薯條,是一道源自英國的熱食,魚裹上麵糊油炸,搭配炸薯條,吃的時候配上不同口味的調味醬,香脆可口。菠蘿熱情果沙冰,熱情果芬香,菠蘿香甜,做成沙冰潤喉兼解渴!士多啤梨奶昔,又濃又香的士多啤梨奶昔質感像溶化了的雪糕,可口甜蜜!

菠蘿熱情果沙冰,熱情果芬香,菠蘿香甜,做成沙冰潤喉兼解渴!