2020-02-26 90 瀏覽
都好耐無食過放題喇, 原來依家已經進化到成十幾張點菜紙,坐低當然唔使諗即刻點大量魚生啦。最鍾意食蝦, 所以都點左大赤蝦, 仲有甜蝦添全部都好有鮮味, 以放題黎講, 絕對超抵食仲有厚切三文魚, 師傅絕不沽寒, 大大舊, 有野咬仲點左榮螺,幾爽口。係落完order 之後, 有得出去自助拎野食,我地當然唔執輸啦, 拎左炸薯格, 仲有鮮炸魚皮,螺肉, 蝦片, 炸尤魚圈,葡撻,甜品,湯, etc..都好多種類,有左自助之後, 就唔使浪費時間等佢送食物黎,就已經可以食等o(^▽^)o蕃薯仔天婦羅兩樣至愛合拼埋一齊,外層脆既甜蕃薯粒,甜甜地食落好過癮!燒物不得不提燒菠蘿啦, 好Juicy, 又夠甜,都好厚好大件,若然佢可以加埋焦糖係面, 咁就更正!燒鰻魚果然係必食推介,啖啖鰻魚肉,無骨,鰻魚汁香濃,份量亦唔少。最後仲有我最愛既雞亦啦, 芝麻雞亦好好食新鮮即炸, 絕不是反叮果d, 鍾意食雞亦既朋友記得點黎食。久唔久尼食下放題,咩都可以食d都真係幾爽!

最鍾意食蝦, 所以都點左大赤蝦, 仲有甜蝦添
全部都好有鮮味, 以放題黎講, 絕對超抵食

蕃薯仔天婦羅
兩樣至愛合拼埋一齊,外層脆既甜蕃薯粒,甜甜地食落好過癮!

燒鰻魚
果然係必食推介,啖啖鰻魚肉,無骨,鰻魚汁香濃,份量亦唔少。

最後仲有我最愛既雞亦啦, 芝麻雞亦好好食
新鮮即炸, 絕不是反叮果d, 鍾意食雞亦既朋友記得點黎食。

久唔久尼食下放題,咩都可以食d都真係幾爽!