今次係我第一次來食,亦係第一次食到咁谷氣而down app寫評論!點餐時,周圍啲侍應都懶懶閒咁,舉極手都唔過來,直到要叫埋出聲先慢慢走過來。過到來之後,個樣仲好唔耐煩,完全唔想同我地點野食咁。叫野嗰陣唔過來,之後有個fd(原本3人坐4人抬)去左廁所,先有個staff走來話“你係咪一個人?不如坐去隔離張枱會‘舒服’啲”。唔係呀?2個人對住坐都以為我搭枱?冇野呀嘛?食緊野,聽到隔離枱叫野食,侍應大聲同個客講,“冇汽水啦,飲凍檸茶啦!”。依加你叫定個客叫呀,咁嘅態度做生意嘅,不知所謂!食物方面,依間野d野食坐底$50,但份量比其他餐廳少,好彩質素仲有少少,不過以依個價來講完全唔值,平返一半就合理好多 (態度咁差,冇加一算係咁)。仲有佢雖然有特飲,同埋只加$4,但大半都係冇得賣,所以都真係要飲凍檸茶。所以成個過程真係好痛苦,承受住劣質服務態度、貴而少而味道普通嘅餐,我真係以後都唔敢再來食。

2016-09-30