2019-09-19 601 瀏覽
本身諗住係坑口求其食間餐廳仔算,點知誤打誤撞見到呢間餐廳既menu幾吸引就入左去食。入到去勁多人食,啲位比較窄,環境都比較嘈雜咁。首先我自己叫左呢個黑松露白汁意粉,賣相唔差,但係食落麻麻,黑松露唔夠香,白汁唔夠濃郁,肉同菇都好普通,好失望呀男朋友叫左呢份烤雞就好抵啦,$68,仲平過我簡既意粉。薯條小粗得黎又熱又香,烤雞味道有驚喜,雖然肉質偏硬,但香料夠足仲有小小沙律同薯茸!抵呀仲有點左呢兩杯野飲,一杯$36,第二杯半價。呢兩杯野我只可以話唔抵飲。上層既cream唔差既,但係其他真係好一般。芒果果份本身飲落ok,點知一打開個杯蓋黎睇最下層啲jelly有好多黑色一點點 應該係烏糟野黎,即刻無哂胃口。而焦糖果杯好有焦糖味,但係極甜,而最下層既奶凍好一般。只可以形容呢兩杯野整得好hea。呢間我就覺得間唔中食一次就ok。
入到去勁多人食,啲位比較窄,環境都比較嘈雜咁。

仲有小小沙律同薯茸!抵呀

呢間我就覺得間唔中食一次就ok。
2019-09-17