2022-07-10
#蝦蝦燒 網上一直多人說這店非常正,任食即撈鮮蝦海鮮燒烤專門店🦐🐙🐟 晚上七時到了店裏,已經坐滿客人,非常熱鬧👯♀️ 大家記住要訂位啦😎我拿拿淋入去個位到拿桶除去裝冰和凍水,預備撈蝦食🤩🔹流水蝦,大部分座位隔離都有一個長長水缸,放了大大隻活蝦,客人可隨時隨地撈起來,即刻可以燒烤享用🦐撈蝦步驟:先用夾,夾住蝦頭,避免蝦身郁動,夾好後即刻放入冰水筒,之後就可以去燒烤✌️✌️🔹蝦熟後,係勁香蝦味,蝦殼都脆卜卜🥰🥰🔹海鮮:任食海鮮相當多款式,而且源源不絕供應,大眼雞燒烤後係超好味,一定要試!帶子、鮑魚都極受歡迎,帶子可以加蒜蓉粉絲一齊燒、更加可口🐟🔹除了海鮮、還有多款肉類、丸類提供,真係多到食唔晒🔹不能錯過的蒜蓉飽、必要食!即烤即食既蒜蓉包勁脆勁香,我食到4件😅😅😅🔹小食熟食也有提供 ,推薦涼拌魚皮和咖哩魚蛋🤭🔹飲品種類有韓國燒酒、其他酒類和一般放題既飲品都會有☺️🔹甜品就有雪糕,菠蘿椰子味不錯👍🏼👍🏼蝦蝦燒 (佐敦)地址:佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓#流水蝦 #流水蝦吃到飽
我拿拿淋入去個位到拿桶除去裝冰和凍水,預備撈蝦食🤩
🔹蝦熟後,係勁香蝦味,蝦殼都脆卜卜🥰🥰
🔹除了海鮮、還有多款肉類、丸類提供,真係多到食唔晒
🔹小食熟食也有提供 ,推薦涼拌魚皮和咖哩魚蛋🤭
🔹飲品種類有韓國燒酒、其他酒類和一般放題既飲品都會有☺️
🔹甜品就有雪糕,菠蘿椰子味不錯👍🏼👍🏼
蝦蝦燒 (佐敦)
地址:佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓
#流水蝦 #流水蝦吃到飽