2018-03-15
前排經過,又有新店!當然立即試試!沒有取票等位,必須在門外排隊,下午去滿坐,等3枱左右,好快入座。有下午茶,但選擇了河粉試下。車頭河麻麻地,鮮牛無牛味。無一樣講到特別好的材料係入面豬頸肉河相比之下豬頸肉河就正好多,豬頸肉不會有豬臭味,唯味道較濃。河粉中有豐富配料,但當中蘿蔔未熟透,有草青味。雞翼係加錢換,無特別凍檸茶不是平常飲的味道(剛好不合本人口味,但各人口味不同,不能評價)。總結:職員服務良好,也許是人手足夠,不會出現沒人理的情況。食物較普通。營業手法不夠彈性,下午做下午茶的確不錯,但可供選擇散叫餐牌只有河粉,不能叫小食(例如蝦餅,而茶餐之中也只有小食拼盤入面見到有蝦餅,但由於其他唔岩食,都無叫),我查詢後知道係不能選,是你比原價也不能散叫,如果說下午茶無開爐所以無,當然十分正常,但本身在茶餐入面都有做同類的食物,我就想不到為什麼不能點單,當然這只是心中一個好奇的疑問罷了 好可惜,無得試心愛的蝦餅。
有下午茶,但選擇了河粉試下。
車頭河麻麻地,鮮牛無牛味。無一樣講到特別好的材料係入面
豬頸肉河
雞翼係加錢換,無特別
總結: