2024-03-17 127 瀏覽
禮拜日出一出尖沙咀行街,咁啱經過美麗華,就順便入去醫下個肚。行到一樓見到呢間cafe,佢哋menu上嘅食物睇落都幾吸引,所以就決定試下佢~~~~~~~~~~~~食物介紹~~~~~~~~~~~~🤩炸雞翼🐔配腐乳香草醬(HKD 48)因為好肚餓嘅源故😂所以就叫份小食先,見到佢呢個腐乳醬配炸雞翼,覺得幾得意嘅配搭所以就叫左一份。上到枱擺餐都幾打卡able📷,但可惜味道失望。雞翼剛炸起夠香脆,但幾細隻下🙈腐乳香草醬…無乜味,食唔到有腐乳味,香草醬嘅味亦無乜。🤩牛側腹🐂配溫泉蛋🥚日式燒肉汁意大利飯(HKD 188)主菜就叫左份牛側腹意大利飯,牛肉叫左七成熟,咬落都尚算合格,份量也足夠。但係個意大利飯食落一啲都無意大利飯嘅口感🥹呢個價錢來講,完全唔合格🥲~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~餐廳環境ok,服務都正常,食物就真係好大好大進步空間🥹🥹可能佢地focus喺飲品方面,但希望食物之後都有所改善~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~#美食推介 #尖沙咀美食 #尖沙咀食乜好 #foodhk #hkfoodie #美食分享 #hkfood #食好西 #吃

~~~~~~~~~~~~食物介紹~~~~~~~~~~~~

🤩炸雞翼🐔配腐乳香草醬(HKD 48)

🤩牛側腹🐂配溫泉蛋🥚日式燒肉汁意大利飯(HKD 188)
#美食推介 #尖沙咀美食 #尖沙咀食乜好 #foodhk #hkfoodie #美食分享 #hkfood #食好西 #吃貨 #hkfoodig #hkfoodlover #食評 #foodiehk #foodie_hkman_tst #foodie_hkman #foodiehk #foodieshk #hkfoodies #foodpics #852food #相機食先 #香港美食指南 #hkfoodblog