過去2年幾平均每星期最少幫襯一次,都算係熟客,一向都認為食物品質好,所以keep住幫襯,早前佢地有一個promotion, 消費滿500可以於下次當50用,我喺個promotion完結當日剛剛又去買滿500,咁道理上我下次再去時,係可以當50用,當我下次去話要用時,佢地話個promotion已經完咗,唔可以用,我同佢地理論講道理,佢地就話條款已經列明佢地有最終決定權,我平時好少會咁嬲,但我真係十分不滿佢地的態度,最後佢地竟然仲可以話今次係特別做俾你,多謝晒喎,不過唔需要啦!食物品質固然重要,但餐廳的服務態度及政策都同樣要以客為先,否則只會趕走熟客,而家元朗咁多餐廳選擇,唔幫襯你我一樣可以揾到好味,高質又高CP值的泰國餐廳。

外賣自取