近銅鑼灣利園嘅「亨利中心」, 哪裏有不少心水餐廳非常高質素。 今晚和老公喺樓下睇完鐘錶, 揀咗一間食意大利,美式嘅餐廳。這杯 white house wine ,偏dry, 有餘韻,唔错。Spaghetti Belognese 普通一客肉醬意粉, 但味道,賣相都令人刮目相看。 意粉表面灑上芝士和香草, 增添其香氣。 肉醬味道層次豐富, 唔會只吃到茄醬嘅味道, 意粉軟硬度更係非常理想, 有彈性, 和醬汁混為一體, 我倆都讚不絕口。Seafood combo逢星期一這款海鮮什錦拼盤做半價優惠。分量也很大, 熱辣辣放滿各種海鮮, 有青口,帶子 ,薯仔, 八爪魚, 粟米,香腸~~ 每款都鮮甜彈牙。 尤其係帶子,八爪魚, 青口, 每款煮得啱啱好熟,肉質夠嫩, 配襯著特製嘅香草醬汁, 非常滋味。 主角係煎過三文魚扒, 三文魚肉很甜, 又唔乾,美味!Teramisu吃得拼盤,已經覺8分飽, 再來一客甜品才算完美。午餐也非常抵食

Spaghetti Belognese

Seafood combo
逢星期一這款海鮮什錦拼盤做半價優惠。
。 主角係煎過三文魚扒, 三文魚肉很甜, 又唔乾,美味!

Teramisu
吃得拼盤,已經覺8分飽, 再來一客甜品才算完美。

午餐也非常抵食