2006-01-25 31 瀏覽
幾個星期前某星期六放左工同老婆去試,佢地係環境差D,D o野都ok o既,但係!!! 唯一一樣超失敗o既係"咖喱牛腩" !!事原果日order 完上到檯,一食!!!個"咖喱牛腩" 居然係凍o既!!!!! >_<完全接受唔倒!! 跟住同個侍應講,點知佢話: 我幫你叮番熱佢丫!(o下!!!! "叮" !!!!????唔係化!!!! 點解唔煮番熱比我呢?)跟住佢比左廚房,隔左陣我聽倒 "叮" !!一聲!見住佢晌個微波爐度拎番出黎! 要客人食微波爐野?!你估去seven 咩!可能你話: 車!!微波爐之嘛!!好多餐廳都用緊架la ! 有乜咁出奇喎!!!個問題就係有乜理由廚房點解唔可以keep 倒個食物o既溫度?喱個係做飲食好基本o既o野,連咁都做唔倒!! 你d 野好食到識飛都假!! 而且用微波爐叮完o既食物會點係人都知道! "叮" !! Sorry !! 今次係我叮走你!! 超級失敗!!! 冇下次!! bye bye
幾個星期前某星期六放左工同老婆去試,
佢地係環境差D,D o野都ok o既,
但係!!! 唯一一樣超失敗o既係"咖喱牛腩" !!